Читател на Plovdiv24.bg се е ядосал на наработещия сайт на градския

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се е ядосал на наработещия сайт на градския
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Спрете да уронвате престижа на цял един град

Читател на Plovdiv24.bg се е ядосал на наработещия сайт на градския превоз в Пловдив. Мъжът задава директни въпроси към управниците на града по отношение на старта на новата електронна система и мобилното приложение към нея.

Публикуваме читателския сигнал без редакторска интервенция:

" Здравейте, уважаема медия! Искам посредством вас да задам няколко въпроса към Община Пловдив:

Защо просто не спрете уеб страницата, защото безусловно не дава никаква вярна информация за идването на линията на избраната спирка?

Кога ще си актуализирате информацията както в Moovit, по този начин и в Гугъл Maps, чиято информация не е обновена към този момент от 4 години?

Интересно по кое време ще бъде този старт на тестът на новата електронна система и по кое време ще бъде пуснато това ново мобилно приложение или отново ще чакаме, само че този път някаква първоюлска шега, както първоаприлската по времето на Тотев?

Кога ще продължавате да окъсявате написания поради ползите на някои превозвачи, като с това тотално уронвате престижа на цялостен един град? "

Действително упоменатият уебсайт не извършва изцяло функционалностите си. Екипът на Plovdiv24.bg видя, че при избора на спирка се виждат часовете за идване на преминаващите рейсове.

Ако решим обаче да изберем съответна линия или маршрут, няма да успеем да научим в какъв брой часа ще пристигна автобуса от градския превоз. 

Припомняме, че преди броени дни

До момента с новите устройства за електронно таксуване са оборудвани над 222 рейса на пловдивските превозвачи. Монтирането на валидатори във всички градски автобуси се прави по етапно и би трябвало да завърши доникъде на лятото. Пътниците ще могат да си купуват билети през мобилно приложение или с банкова карта през валидаторите в рейсовете.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР